Delegatie Barcelona onderweg naar Amsterdam, De Jong gaat 16 miljoen per jaar verdienen

Bron: ajaxfanzone.nl

Het lijkt nog een kwestie van uren voordat Frenkie de Jong zich speler van FC Barcelona mag noemen. Een delegatie van de Spaanse club is inmiddels onderweg naar Amsterdam, zo meldt De Telegraaf. Volgens De Telegraaf gaat het om voorzitter Josep Maria Bartomeu, bestuursvoorzitter Óscar Grau en directeur Pep Segura. Technisch directeur Eric Abidal is er niet bij.

Dinsdagavond kwam het bericht naar buiten dat Barcelona en Ajax een akkoord hebben bereikt over de transfer van De Jong die Ajax maar liefst 90 miljoen gaat opleveren. Ook De Jong zelf wordt overladen met gouden bergen want naar verluidt gaat Frenkie zestien miljoen per jaar opstrijken. Paris-Saint Germain leek de strijd te hebben gewonnen maar nadat Barcelona vijftien miljoen meer wil betalen voor De Jong is de Franse club afgehaakt. Vermoedelijk is het torenhoge salaris van De Jong het resultaat van de transferoorlog tussen Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City en Juventus.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/23/delegatie-barcelona-onderweg-naar-amsterdam-de-jong-gaat-16-miljoen-per-jaar-verdienen/