Huntelaar krijgt voorstel van Ajax om zich langer aan de club te binden

Bron: ajaxfanzone.nl

Klaas-Jan Huntelaar verlengde onlangs zijn contract bij Ajax met een jaar maar kreeg daarnaast een mooi voorstel van Marc Overmars en Edwin van der Sar. Naast de contractverlenging willen zij Huntelaar namelijk vastleggen voor de langere termijn en daar is de spits wel content mee.

‘Het is heel mooi dat ze mij dat hebben aangeboden maar voorlopig richt ik mij nog op het voetballen. Ik heb ook bewust gekozen om het contract met een jaar te verlengen want eerlijk is eerlijk mijn loopbaan als voetballer loopt natuurlijk een keer op zijn einde en dan wil ik niet te lang vastzitten. Voorlopig ben ik nog heel tevreden ondanks dat ik veel op de bank zit. Je haalt er voldoening uit als je met elkaar als groep iets moois neerzet en ik die jongens, vooral de aanvallers, daarbij kan helpen. Misschien is het wel wat om na mijn loopbaan spitsentrainer te worden maar dat zien we dan wel want in mijn hoofd ben ik nog niet met een afscheid bezig’.

Bron: Ajax TV

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/23/huntelaar-krijgt-voorstel-van-ajax-om-zich-langer-aan-de-club-te-binden/