Silooy reikt schaal uit bij kampioenschap Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sonny Silooy is degene die de kampioensschaal uit zal reiken wanneer Ajax woensdag de titel in de wacht sleept, meldt De Telegraaf. Met een voorsprong van drie punten en een veel beter doelsaldo kan het kampioenschap de Amsterdammers bijna niet meer ontgaan, maar toch moet er nog een slag om de arm gehouden worden.

Om die reden was het feest van afgelopen zondag in de Johan Cruijff ArenA nog zonder schaal en zal er woensdagavond een replica van de schaal naar Eindhoven gaan. Terwijl Ajax op bezoek gaat bij De Graafschap, ontvangt PSV in eigen huis Heracles Almelo.

De uitreiker van de schaal, Silooy, kent een rijk verleden bij Ajax. Hij begon er zijn profcarrière in de jaren tachtig, transfereerde daarna naar Racing Club de France Football, maar keerde daar na twee jaar alweer van terug. Zijn loopbaan sloot hij af bij De Superboeren, Ajax' tegenstander woensdag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122654/silooy-reikt-schaal-uit-bij-kampioenschap-ajax

Gegevens