‘Schreuder biedt Ajax en Dolberg helpende hand’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het TSG Hoffenheim van Alfred Schreuder biedt Ajax mogelijk een helpende hand, door Kasper Dolberg tijdelijk over te nemen van Ajax, zo meldt De Telegraaf. De met zijn vorm worstelende spits kreeg aan het begin van het seizoen het vertrouwen van trainer Erik te Hag maar raakte zijn basisplaats alweer kwijt.

De afgelopen tijd zouden diverse clubs zich bij directeur spelerszaken Marc Overmars om de 21-jarige spits definitief over te namen, maar de aanbiedingen kwamen niet in de buurt van de vraagprijs. Bovendien hopen de Amsterdammers nog altijd dat de Deen tijdens een verhuurperiode zijn oude niveau van het seizoen 2016/17 weet te hervinden.

Schreuder was de afgelopen anderhalf jaar assistent-trainer van Ajax en kent Dolberg dus goed. Deze zomer werd hij aangesteld als hoofdtrainer bij de Bundesliga-club.

Hoffenheim is niet de enige club met interesse voor Dolberg. Woensdag verscheen het bericht dat de aanvaller de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe centrumspits van OGC Nice te worden.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/schreuder-ajax-dolberg-helpende-hand/