De Telegraaf checkt gerucht: “Labyad niet naar ADO, hij wil bij Ajax blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Eerder vandaag meldde Voetbal International dat Zakaria Labyad op de radar staat van ADO Den Haag. De huidige nummer dertien van de Eredivisie zou in de aanvallende middenvelder annex buitenspeler van Ajax een versterking zien. Volgens Telegraaf-joernalist Mike Verweij gaat Labyad echter niet naar ADO en wil hij bij de Amsterdamse club blijven.

Labyad gaat niet naar ADO, aldus Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf op Twitter. “Even gecheckt bij Zakaria Labyad. Hij zegt niet naar ADO te gaan, hij wil bij Ajax blijven”, aldus de journalist. De vijfvoudig Marokkaans international werd in de zomer van 2018 herenigd met trainer Erik ten Hag, die eerder eveneens actief was bij de Domstedelingen. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft echter geen basisplaats weten af te dwingen en staat tot op heden op twintig duels voor Ajax. Labyad ligt nog tot de zomer van 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/27/de-telegraaf-checkt-gerucht-labyad-niet-naar-ado-hij-wil-bij-ajax-blijven/