Ajax O17 deelt punten met Feyenoord

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 7 september 2019. Om 11.00 uur speelt Ajax O16 een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht O16, terwijl Ajax O17 later op de middag (14.30 uur) op De Toekomst speelt tegen Feyenoord O16. Ajax O15 gaat op bezoek bij AZ O15. Volg het hier en praat mee!

FT | Ajax O16 - FC Utrecht O16 (3-5)

Ajax O16 heeft zaterdagmiddag op Sportpark de Toekomst de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren van FC Utrecht O16. In een krankzinnig waterballet werd het 3-5 voor de bezoekers uit de Domstad.

FC Utrecht kwam na een minuut of acht spelen op 0-1 voorsprong. Opvallend genoeg vlagde de assistent-scheidsrechter voor buitenspel, maar dit werd genegeerd door de scheidsrechter. Even later - toen het enorm ging regenen en onweren - kwam FC Utrecht op 0-2. Direct na dit doelpunt werd de wedstrijd voor een minuut of twintig stilgelegd.