Jong Ajax boekt ruime zege op bezoek bij MVV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een ruime zege weten te boeken op bezoek bij MVV Maastricht. De Amsterdammers kwamen in de eerste helft via Kik Pierie op voorsprong en breidden ze zege na rust verder uit. De thuisploeg kon niet meer dan het produceren van een eretreffer in de slotfase.

De ploeg van Mitchell van der Gaag leek al binnen tien minuten de eerste kans te krijgen via Lassina Traoré, maar hij werd nog terug gevlagd vanwege buitenspel. Even later kwam er via Quinten Timber alsnog een kans, hij kon wel schieten, maar via de doelman verdween de bal naast het doel. Na een kwartier voetballen kreeg ook MVV haar eerste kans, maar Kjell Scherpen kon pakken voordat Anthony van den Hurk gevaarlijk kon worden.

Een kleine tien minuten voor rust kwam Jong Ajax op voorsprong. Het was Kik Pierie die raak wist te koppen uit een hoekschop en daarmee de eerste treffer van het duel te maken. Hierna volgden er geen kansen meer voor rust en dus ging Jong Ajax met een voorsprong de kleedkamers in.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125876/jong-ajax-boekt-ruime-zege-op-bezoek-bij-mvv

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Jong Ajax, Doelpunt
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff