Ajax na winterstop twee keer op zondagavond

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal na de winterstop twee keer op zondagavond gaan spelen. De thuiswedstrijden tegen AZ en FC Twente zijn verplaatst en beginnen nu om 20.00 uur op zondag, zo meldt de KNVB.

De KNVB schrijft dat de tijd tussen de zestiende en de achtste finales van de Europa League kort is en dat de bond om die reden - ongeacht de resultaten van Ajax en AZ - de definitieve wedstrijdwijzigingen tot begin april doorgevoerd.

De thuiswedstrijd van Ajax tegen AZ stond gepland voor zondag 1 maart om 16.45 uur. Dit duel blijft op diezelfde dag staan, maar dan wel om 20.00 uur. In speelronde 27 van de Eredivisie speelt Ajax thuis tegen FC Twente. Dit duel stond gepland voor zaterdag 14 maart, maar is nu verplaatst naar zondag 15 maart 20.00 uur. Mocht Ajax op donderdag 9 april in de Europa League uitkomen, volgt mogelijk een later aanvangstijdstip voor het uitduel met FC Emmen van zondag 12 april. Dat duel staat nu nog gepland voor 14.30 uur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128014/ajax-na-winterstop-twee-keer-op-zondagavond