SV Ajax: 'Onverantwoord als veiligheid niet gewaarborgd is'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Supportersvereniging Ajax vindt het onverantwoord om de supporters van Ajax uit alle hoeken van land zondagochtend naar de Johan Cruijff ArenA af te laten reizen om vervolgens met bussen naar Utrecht te worden vervoerd. De SV Ajax heeft inmiddels contact opgenomen met de KNVB, zo valt te lezen op de website van Ajax Life.

Het KNMI voorspeelt zondag windstoten van meer dan honderd kilometer per uur. De SV Ajax vindt dat de veiligheid van de supporters te alle tijde voorop moet staan. 'Iedereen moet veilig van en naar huis kunnen reizen, zonder dat zijn of haar veiligheid door de weersomstandigheden in het geding is', schrijft de SV Ajax.

Jan Bluyssen, de manager competitiezaken van de KNVB, deelt de zorgen van de SV Ajax. Ook in Zeist - waar de KNVB gevestigd is - spreekt men over de veiligheid van de supporters en voetballers. Uiterlijk zondagochtend neemt de bond een beslissing over het wel of niet spelen van de wedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129029/sv-ajax-onverantwoord-als-veiligheid-niet-gewaarborgd-is

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff