Bogarde maakt promotie: definitief naar staf Ajax 1

Bron: www.ajaxshowtime.com

Winston Bogarde is definitief toegevoegd aan de technische staf van Ajax 1, zo weet De Telegraaf vrijdagavond te melden. De assistent-trainer schoof door vanuit Jong Ajax bij afwezigheid van Christian Poulsen en maakte indruk.

'De oud-speler van onder meer Ajax, AC Milan, FC Barcelona en Chelsea is momenteel assistent bij Jong Ajax en wordt intern geprezen om zijn bijdrage. Daarvoor wordt hij nu door Ten Hag beloond', zo schrijft de krant over de promotie van de voormalig verdediger. Bogarde ging tijdens de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen veel met Erik ten Hag in gesprek en uiteindelijk wonnen de Amsterdammers.

De boomlange trainer was al sinds de zomer van 2017 actief als assistent-trainer van Jong Ajax en schuift nu dus door binnen de club. Sinds juli 2019 werkt hij daar samen met hoofdtrainer Mitchell van der Gaag. De beloften staan na 29 wedstrijden op een vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130054/bogarde-maakt-promotie-definitief-naar-staf-ajax-1