Mailadres KNVB op straat; call stilgelegd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het overleg tussen alle profclubs is stilgelegd, omdat de mailbox bij de KNVB overvol is. Het e-mailadres, waar alle clubs hun stem heen moesten sturen, ligt namelijk op straat. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Alle profclubs zitten momenteel in een vergadering om te besluiten hoe de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie worden afgesloten. De clubs moeten stemmen en hebben twee opties. Optie één is dat er geen Eredivisieclubs (RKC Waalwijk en ADO Den Haag) degraderen en niemand promoveert. Optie twee is dat er wel clubs degraderen en dat er ook clubs promoveren uit de Keuken Kampioen Divisie (Cambuur en De Graafschap). 

De clubs moesten hun voorkeur mailen naar een mailadres van de KNVB, maar dat mailadres ligt nu op straat. De mailbox bij de KNVB is overvol, want ook particulieren konden een mail sturen naar de voetbalbond. De call kan door dit alles nog niet worden hervat.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131140/mailadres-knvb-op-straat-call-stilgelegd