Bayern München klopt opnieuw aan voor Dest: ‘Wieder ein Thema’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bayern München is Sergino Dest allerminst vergeten en volgens Sky.de zal de club uit Duitsland zich weer spoedig melden in de Johan Cruijff Arena. Bayern had in de winterstop serieuze interesse om de back over te nemen van Ajax, maar kreeg van directeur voetbalzaken Marc Overmars te horen dat Dest absoluut niet te koop was. Inmiddels lijkt er wel een opening waarbij Ajax bereid is om te praten. 

Dest heeft al meerdere malen laten weten wel wat te voelen voor een overstap naar Bayern en gezien de situatie in het elftal van trainer Flick lijkt die kans nu iets groter te worden. De trainer gebruikte Joshua Kimmich en Benjamin Pavard op de back-positie maar beide spelers fungeren beter in een andere rol. Afgelopen winter werd Alvaro Odriozola gehuurd van Real Madrid maar aangezien hij Bayern weer verlaat lijkt de weg open te liggen voor Dest. Marc Overmars wil naar verluidt 30 miljoen euro, terwijl Bayern meer denkt aan een bedrag rond de 20 miljoen. Echter lijkt Overmars nu wel bereid om te praten over een mogelijke transfer van de negentienjarige vleugelverdediger en is Dest volgens Sky ‘wieder ein Thema’ in de Allianz Arena.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/05/14/bayern-munchen-klopt-opnieuw-aan-voor-dest-wieder-ein-thema/

Gegevens