Ten Hag wijzigt basiself: Álvarez, Antony en Promes op de bank

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen maakt bij zijn rentree voor Ajax gelijk deel uit van de basisopstelling van Erik ten Hag. Hij wordt op het middenveld vergezeld door Ryan Gravenberch en Mohammed Kudus. Edson Álvarez begint op de bank, net als Antony en Quincy Promes. Lassina Traoré is de spits van dienst tegen sc Heerenveen.

Wat dat betreft verandert er niets aan de rol van Dusan Tadić, die net zoals het gros van de wedstrijden dit seizoen als linksbuiten begint. David Neres keert terug in de basisopstelling. Hij vervangt landgenoot Antony. Zakaria Labyad ontbreekt in de wedstrijdselectie. 

Klaassen, Kudus en Gravenberch vormen het middenveld zondagmiddag. In welke rol Klaassen speelt is nog niet duidelijk. Zowel hij als Kudus kunnen als meest vooruitgeschoven middenvelder uit de voeten.

In de verdediging verandert er nauwelijks iets. Perr Schuurs keert terug van een blessure, terwijl Noussair Mazraoui, Daley Blind en Nicolás Tagliafico hem assisteren achterin. André Onana is uiteraard de doelman van dienst.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Kudus; Neres, Tadic; Traoré.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134959/ten-hag-wijzigt-basiself-alvarez-antony-en-promes-op-de-bank