Labyad ziet Midtjylland thuis niet in gevaar komen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Labyad is nog altijd niet zeker van een vaste basisplaats, maar maakt regelmatig zijn minuten in Ajax 1. De Marokkaanse international heeft een lange blessure achter de rug en verliet tegen Heracles uit voorzorg het veld, waardoor de Amsterdammers de laatste 10 minuten het met 10 man moesten afmaken.

Ajax won gemakkelijk van Heracles en Zakaria Labyad scoorde twee keer voor de club uit de hoofdstad. De nummer 10 van zondagmiddag wekt vaak veel vraagtekens op. In de Eredivisie laat hij geweldige acties en doelpunten zien, maar lijkt het telkens moeilijk te hebben in de internationale toernooien. De Champions League is zo’n internationaal toernooi en staat woensdagavond weer op het programma. De aanvallende middenvelder verwacht dan gewoon weer te kunnen spelen.

“Ik kreeg last van mijn knie. Het voelde anders dan het moment toen ik vorig jaar geblesseerd aan mijn knie gelukkig. Ik kwam niet meer vooruit en uiteindelijk was het de juiste keuze om het veld voortijdig te verlaten,” vertelt hij aan Leo Oldenburger van FOX Sports.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/labyad-ziet-midtjylland-thuis-niet-in-gevaar-komen/