Vertonghen heeft spijt van zijn liedje

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In het programma Karakters van Canvas was vanavond oud-Ajacied Jan Vertonghen te gast. Daar vertelde hij onder andere over zijn tijd bij Ajax. Hij vertelde o.a. dat hij spijt heeft van zijn leus over Feyenoord na de winst van de KNVB-beker in 2010.

Hij zong destijds dat de Rotterdammers “maar kutkakkerlakken zijn”. Daarover vertelde hij nu het volgende:  ”Ik heb het nooit teruggezien. Ik kan er niet naar kijken. Ik had wat gedronken en voor ik het wist werd ik naar voren geduwd op het podium. De volgende dag werd ik wakker, toen besefte ik wat ik gedaan had en dat ik het niet kon terugdraaien. Ik kan nu niet meer in Rotterdam komen”, aldus Vertonghen.

Ook vertelde Vertonghen dat hij nog steeds baalt als hij terugdenkt aan het doelpunt dat hij voor RKC maakte tegen Ajax. Hij was in dat jaar verhuurd door Ajax. Mede door dit doelpunt ging het kampioenschap uiteindelijk naar PSV. “Ik kreeg heel veel negatieve reacties. Ik wilde Ajax laten zien dat ik onterecht was verhuurd. Daarom juichte ik ook na mijn goal. Dat was niet tegen Ajax, maar tegen het onrecht.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/vertonghen-heeft-spijt-van-zijn-liedje/

Gegevens