Sigthórsson: “Gaat goed, kan weer voluit trainen”

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sigthórsson kan na de winterstop weer zijn minuten maken voor Ajax. De met blessures geteisterde aanvaller mag weer voluit trainen. Na een stoeipartij zou hij hevig geblesseerd zijn geraakt aan zijn linkerschouder. Nu kan hij zich weer opmaken voor zijn rentree. Dit vertelde hij aan het IJslandse medium Morgunbladid.

Sigthórsson is trots op zijn herstel. De spits kwam dit seizoen pas één wedstrijd in actie voor de Amsterdamse equipe. “Het ziet er nu goed uit. Het herstel gaat volgens plan.” Zondag zal Sigthórsson aansluiten bij de groepstraining als Ajax op trainingskamp naar Brazilië gaat. “Ik kan dan weer voluit meetrainen”, aldus de oud-speler van onder meer AZ.

Ook Ryan Babel zal met de ploeg naar Zuid-Amerika afreizen. De vleugelaanvaller staat sinds 11 november vorig jaar aan de kant. Of beide spelers al in actie komen in het oefenduel tegen Vasco da Gama is niet bekend. Aangezien ze nog niet voluit getraind hebben, lijkt deze kans klein. Ajax hervat op 20 januari de competitie met de kraker tegen Feyenoord.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sigthorsson-gaat-goed-kan-weer-voluit-trainen/