Cillessen houdt situatie Vermeer goed in de gaten

Bron: ajax1.nl

Op voorspraak van Oranje-aanvoerder Robin van Persie, stond Jasper Cillessen gisteren in China het meegereisde journaille van de NOS te woord. Onder andere over zijn eerste minuten in het Nederlands elftal en zijn situatie bij Ajax.

Cillessen maakte afgelopen vrijdag zijn debuut in het Nederlands elftal, waar hij de eerste helft tegen Indonesië het doel mocht verdedigen. De welbekende “nul” deed zijn vertrouwen nog meer groeien. Voorlopig blijft het bij deze eerste minuten: in de wedstrijd tegen China nam hij plaats op de reservebank.

De Groesbeker geniet volop in Azië: “Op dit moment ben ik tweede keeper bij Ajax en ben je dus in eerste instantie niet in beeld bij het Nederlands elftal, maar dan mag ik me toch melden. Je stinkende best doen lijkt me dan ook niet meer dan normaal.” Zijn situatie bij Ajax is nog steeds onveranderd. Oranje-collega Kenneth Vermeer is de eerste keuze van Frank de Boer, maar de kans bestaat dat Vermeer deze zomer getransfereerd wordt. “Op het moment dat er iets speelt, laat hij me dat weten”, tekent de NOS op uit de mond van de 24-jarige doelman.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cillessen-houdt-situatie-vermeer-goed-in-de-gaten/