Nicolai Boilesen: “Moet realistisch blijven”

Bron: ajax1.nl

Nicolai Boilesen lijkt eindelijk klaar voor een seizoen met meer succes dan voorgaande jaren. Blessureleed aan de hamstring hielden de jonge Deen met het lichtblonde kapsel lang aan de kant. In drie seizoenen speelde hij tien wedstrijden in het eerste van Ajax. Nu lijkt de jeugdinternational dat aantal verder uit te kunnen gaan breiden.

Met hulp van een Zweedse dokter is de linksback topfit aan het worden. In de voorbereiding maakt Boilesen een frisse indruk. De Deen heeft duidelijk niet stilgezeten, dat is makkelijk af te lezen aan het imposante postuur dat Boilesen zich eigen heeft gemaakt.

Ondanks de positieve ontwikkelingen blijft Boilesen met beide benen op de grond: “Ik moet ook realistisch zijn. Ik kan wel roepen dat ik zondag speel en woensdag opnieuw, maar de komende maanden gaat het er nog steeds vooral om fit te blijven en zoveel mogelijk minuten te pakken. Ik kan misschien wel een keer twee wedstrijden kort achter elkaar spelen, maar dan moet ik daarna meer rust pakken en ervan bijkomen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boilesen-moet-realistisch-blijven/