Ajax verliest van Auxerre (VIDEO)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax heeft woensdagavond de uitwedstrijd in de Champions League bij Auxerre met 2-1 verloren. De Amsterdammers bekleden na de nederlaag nog steeds de derde positie van groep G van de koningsklasse van het Europese clubvoetbal. Het verschil met de Fransen bedraagt nog maar een puntje

De nummer drie van de eindklassering overwintert in de Europa League. De nummer laatst staat met lege handen. Ajax speelt nog tegen Real Madrid (thuis) en AC Milan (uit).Sammaritano schoot Auxerre na negen minuten op voorsprong (1-0). Toby Alderweireld kopte Ajax in de tachtigste minuut op gelijke hoogte: 1-1, Vlak na de gelijkmaker besliste invaller Steeven Langil na een snel genomen vrije trap de wedstrijd.