Van der Boog steunt plan Cruijff

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Algemeen directeur Rik van den Boog van Ajax is het met Johan Cruijff eens dat er meer oud-voetballers in de ledenraad van de Amsterdamse club moeten. "Ik zou het zelfs geweldig vinden als we op die manier beter in gesprek komen met mensen die deze club hebben opgebouwd", liet hij gisteravond voor de camera van Ajax TV weten. "In de basis is dit een heel goed idee."

Cruijff riep gisteren bekende oud-spelers op om zich beschikbaar te stellen voor de ledenraad, waarvoor op 14 december acht van de 24 leden opnieuw worden verkozen.

Cruijff noemde met Marco van Basten, Frank Rijkaard, Marc Overmars, Keje Molenaar, Tscheu La Ling, Peter Boeve en Edo Ophof zeven geschikte kandidaten. De bekendste oud-voetballer van Ajax liet in het midden of hij zelf ook nog een rol wil vervullen.

Molenaar beloofde zich beschikbaar te stellen voor de ledenraad. "Het wordt inderdaad tijd dat ik weer eens iets bij Ajax ga doen", zei hij. Overmars en Boeve zijn ook vereerd door de column van Cruijff, maar willen wel officieel worden gevraagd.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113306/Van_der_Boog_steunt_plan_Cruijff.html