Warm onthaal De Boer in Milaan

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Onder luid applaus van honderden supporters van Ajax begon Frank de Boer vanavond in stadion San Siro van AC Milan aan zijn eerste training als interim-trainer van Ajax. ,,Frank de Boer wie kent hem niet, Frank de Boer, Frank de Boer is een echte Ajacied''', galmde het door het kolossale bouwwerk.

De Boer was net als zijn assistent Danny Blind zichtbaar blij met de steun van de supporters. ,,We moeten het met z'n allen doen'', zei hij voor de training. ,,Ik voel dat ik de steun van heel veel mensen bij Ajax heb. Hopelijk blijft dat zo. Ik heb veertien jaar voor deze club gevoetbald en heb ook ruim twee jaar de jeugd onder mijn hoede gehad. Ik ken de club door en door en denk dat we Ajax met z'n allen beter kunnen maken.''

Ajax sluit woensdagavond de groepsfase van de Champions League af met een uitwedstrijd tegen AC Milan. De formatie uit de hoofdstad verdedigt een voorsprong van een punt op Auxerre, dat op bezoek moet bij Real Madrid. Als de Amsterdammers in die missie slagen, dan bekeren ze na de winterstop verder in de Europa League.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113574/Warm_onthaal_De_Boer_in_Milaan.html