Blikzembezoek Spijkerman aan Ajax Cape Town

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Hennie Spijkerman is voor heel even terug bij Ajax Cape Town. Hij moet in Zuid-Afrika nog wat plooien gladstrijken wat zijn contract betreft. Tot voor kort was Spijkerman technisch directeur bij de club uit Zuid-Afrika. Maar bij de komst van Frank de Boer als hoofdtrainer van Ajax, werd Spijkerman aangesteld als assistent. Hij liet Zuid-Afrika achter zich om in Amsterdam aan de slag te gaan.

Samen met algemeen directeur Rik van den Boog is Spijkerman afgereisd naar Zuid-Afrika. Het bezoek aan Kaapstad moet Spijkerman een vast contract opleveren bij Ajax. "Er moeten wat kleine dingetjes met Ajax Cape Town worden opgelost", vertelde Spijkerman op Schiphol nog aan De Telegraaf.

Lang zullen Spijkerman en Van den Boog niet in Kaapstad blijven. Deze week staat de bekerwedstrijd tegen NAC Breda alweer op het programma. "Woensdagavond zijn we weer in Nederland, zodat ik er donderdag voor de beker tegen NAC Breda bij kan zijn." (tekst: Goal.com)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113729/Blikzembezoek_Spijkerman_aan_Ajax_Cape_Town.html