El Hamdaoui en Vermeer trainen weer, De Zeeuw twijfelgeval

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax lijkt komend weekend weer de beschikking te hebben over Mounir El Hamdaoui. De 26-jarige aanvaller miste de laatste wedstrijden wegens ziekte en een blessure; nu is hij op de weg terug. Dinsdag zette de Marokkaanse spits weer stappen op het trainingsveld in de aanloop naar het bekertreffen van donderdag tegen NAC Breda. Daarin begint hij wellicht weer in de basiself.

El Hamdaoui heeft nog twee dagen om geheel fit te raken voor de ontmoeting met de Bredase club, na zijn pijnlijke knie van de laatste weken. Zondag staat hetzelfde duel op het programma, maar dan in het Rat Verlegh Stadion en voor de competitie. Voor die wedstrijd lijkt El Hamdaoui al wel een zekerheid. Demy de Zeeuw werkte vanwege fysieke ongemakken een individuele trainingsessie af.

Verder was opvallend dat doelman Kenneth Vermeer terugkeerde na een maandenlange afwezigheid. De keeper startte de looptraining. Hij was lang uit de roulatie vanwege een achillespeesblessure. Ajax stroomde dit seizoen in de tweede ronde van de KNVB-beker in. De Amsterdammers klopten MVV (5-0), BV Veendam (3-0) en AZ (1-0) op de weg naar de kwartfinale.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113730/El_Hamdaoui_en_Vermeer_trainen_weer__De_Zeeuw_twijfelgeval.html