Ajax A1 overklast Sparta A1

Bron: ajax1.nl

Ajax A1 heeft zaterdag de koppositie van SpartaRotterdam A1 overgenomen. Op sportcomplex de Toekomst eindigde hetthuisdebuut van het nieuwe trainersduo Fred Grim en Dennis Bergkamp ineen klinkende 6-0 zege op Sparta. Aanvoerder Davy Klaassen maakte tweegoals. Sparta heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan Ajax.

Grim en Bergkamp beleefden een geweldige voetbalmiddag.Ze hadden zich hun thuisdebuut niet beter kunnen wensen. ,,Dit isnatuurlijk geweldig. Zeker thuis tegen de koploper”, sprak Grim naafloop. ,,Veel dingen waar we de hele week op trainen kwamen ervanmiddag uit. Een prachtige bevestiging ook naar de jongens toe.”

Deeerste helft leverde de A1 veel kansen op. Met gedurfd spel en vlottecombinaties werd koploper Sparta vastgezet. Het enige waar het langetijd nog aan ontbrak was een doelpunt. Het deed Grim af en toe eventerugdenken aan een week geleden toen de A1 op bezoek bij Heerenveen ookveel kansen kreeg, maar toch met een 2-2 gelijksel uit Frieslandvertrok. ,,Gelukkig slaagden we er nu wel in op de juiste momentenscoren. Daarnaast scheelde het dat onze verdediging vanmiddag een stukbeter stond.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-overklast-sparta-a1/