Ajax en NEC bijna akkoord over Cillessen

Bron: ajax1.nl

Komende woensdag om middernacht sluit de transfermarkt, maar Ajax lijkt nog voor die tijd Jasper Cillessen zo goed als zeker over te nemen van NEC. De Amsterdamse club is bijna akkoord met NEC over de transfersom.

“Het gaat de goede kant op”, zo laat trainer Frank de Boer in een reactie weten aan de Telegraaf. Volgens de krant zijn beide clubs elkaar genaderd over de transfersom tot op enkele tienduizenden euro’s. Cillessen was zelf al in principe akkoord met een contract dat hem voor vijf jaar aan Ajax zal binden.

De 22-jarige keeper, die een contract heeft tot medio 2014 in Nijmegen, begon dit seizoen aan zijn tweede jaargang als eerste doelman. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut voor NEC, waarna hij liefst 31 wedstrijden onder de lat stond in competitieverband. In Amsterdam moet Cillessen de concurrentiestrijd aangaan met Kenneth Vermeer, die na het vertrek van Maarten Stekelenburg de eerste keeper is. Jeroen Verhoeven wordt bij de komst van Cillessen opnieuw derde keus in het eerste elftal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-en-nec-bijna-akkoord-cillessen/