‘Espanyol vreest eerste optie van AS Roma op El Hamdaoui niet’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Espanyol gaat ervan uit dat men volgende week duidelijkheid krijgt over de toekomst van Mounir El Hamdaoui. De aanvaller van Ajax is voor de tweede club uit Barcelona een van de favorieten om met ingang van januari de voorhoede te versterken. Vorige zomer had Espanyol reeds belangstelling voor de Marokkaans international, maar toen blokkeerden onredelijke eisen van zaakwaarnemer Sigi Lens een overgang van Ajax naar Espanyol. Nog deze maand willen de Catalanen duidelijkheid.

Volgens Sport wil Espanyol spoedig weten of Ajax bereid is om El Hamdaoui vanaf heden aan de Primera División-club af te staan. De club van ex-Ajacied Marvin Zeegelaar wil de aanvaller graag al tot januari laten meetrainen, zodat hij geen aanpassingsproblemen zal hebben zodra hij in januari speelgerechtigd is. Gezien de situatie van de 27-jarige aanvaller, die door Frank de Boer naar de beloften is verbannen, is dat zeker geen onredelijke optie. Een huur met optie tot koop of een definitieve overname, zoals afgelopen zomer, is voor de nummer vijftien van Spanje geen probleem meer, vooral omdat de transferwaarde van de aanvaller gekelderd is.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114451/_Espanyol_vreest_eerste_optie_van_AS_Roma_op_El_Hamdaoui_niet_.html