Cruijff wil snel interim-directeur bij Ajax

Bron: ajax1.nl

Johan Cruijff laat in zijn wekelijkse column weten dat Ajax haast moet maken voor volgend seizoen. De voorvechter van een nieuw Ajax wil zo snel mogelijk een interim-directeur om de club voor te bereiden op volgend seizoen.

Cruijff wil dat de interim-directeur iedereen dezelfde kant op laat kijken. ‘De komende 5 weken zijn beslissend voor het hele seizoen’, beweert hij. Cruijff wil voorkomen dat er nog een seizoen verloren gaat aan bestuurlijke ruzies en ophef. ‘ntussen zit Ajax in de eredivisie AZ op de hielen. Hopelijk wordt deze opmars niet verstoord door de interne problemen. Deze week benoemen de leden de nieuwe bestuursraad en zodra die geïnstalleerd is, moet er doorgepakt worden richting het eerste elftal.’

‘Daarom is het eerste wat de bestuursraad voor elkaar moet krijgen, dat de directie en raad van commissarissen de goede kant gaan opkijken. Zo moet er meteen een interim-directeur worden benoemd, die de komende weken het hele voetbalgedeelte kan begeleiden. Waardoor uitgevoerd kan worden wat moet worden uitgevoerd. In relatief korte tijd moet er heel veel worden gedaan’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-wil-snel-interim-directeur-bij-ajax/