Bulykin sluit extra jaar bij Ajax niet uit

Bron: ajax1.nl

Mede door de gelijkmaker van Dmitri Bulykin vlak voor rust boekte Ajax een 1-3 overwinning bij Vitesse. De spits zorgde met een lepe kopbal voor zijn negende competitietreffer, en keek na de wedstrijd met overwegend positieve gevoelens terug op het de wedstrijd en het seizoen.

“Ik wilde graag in de laatste wedstrijd scoren en dat is me gelukt”, laat de Rus weten aan Eredivisie Live. Over zijn rendement over het hele seizoen is hij tevreden. Bulykin speelde dit seizoen echter minder vaak dan hij zelf had gewild. Trainer Frank De Boer hoeft het desondanks niet te ontgelden. “Ik heb dit jaar niet heel veel gespeeld en elke voetballer die dit overkomt is teleurgesteld. Mijn relatie met de trainer is echter altijd goed geweest. Ik wil hem dan ook bedanken.”

Waar zijn toekomst ligt is nog onzeker, geeft Bulykin aan: “Alles is hier fantastisch geweest bij Ajax. Het team, de trainers en het publiek. Ik moet echter ook aan mijn eigen toekomst denken.” Nog een jaar de rol als pinchhitter vervullen bij Ajax sluit hij niet uit: “Mijn zaakwaarnemer en ik zullen de beste optie kiezen. Ajax is voor mij zeker een optie, de eerste zelfs.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bulykin-sluit-extra-jaar-bij-ajax-niet-uit/