Verhoeven zwaait af met schoon doel

Bron: ajax1.nl

In zijn laatste thuiswedstrijd in het keeperstenue van Ajax wist Jeroen Verhoeven maandagavond de nul te houden. Met Jong Ajax versloeg hij Jong AZ met 3-0.

De 32-jarige Verhoeven besloot in januari zijn aflopende contract met Ajax niet te verlengen, in de hoop elders meer aan spelen toe te komen. De sluitpost die in het verleden uitkwam voor RKC Waalwijk en FC Volendam kreeg een afscheid met Jong Ajax. De Amsterdammers versloegen met doelpunten van Yener Arica, Ruben Ligeon en Ricardo van Rhijn het jeugdige AZ.

Het kampioenschap was al vergeven aan Jong FC Twente, Ajax speelde nog om plaats twee. Het team staat nu vier punten voor op AZ. Jong Ajax komt nog eenmaal in actie tegen de huidige nummer drie, Jong PSV, in een direct duel om de twijfelachtige eer van runner-up. Of Verhoeven ook dan in actie zal komen is nog niet bekend, maar aangezien het duel met AZ de laatste thuiswedstrijd was werd de doelman een afscheid in Amsterdam gegund.

De clubs lopen nog niet bepaald warm voor de ervaren Verhoeven. Zijn oude club Volendam zou interesse hebben, maar verder zijn er nog weinig geruchten voor de doelman.

Tekst: Goal.com

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/verhoeven-zwaait-af-met-schoon-doel/