Voorbeschouwing Dortmund-AJAX

Bron: www.afca.nl

Na het matige spel en het goede resultaat tegen RKC afgelopen zaterdag, is het morgenavond weer tijd voor ons jaarlijkse Europese uitstapje. Elders op deze site is al een terugblik naar de wedstrijd in 1996 te lezen, dus daar zal ik niet meer op terugkomen.

Wij kijken liever vooruit en zien dan dat wij weer de enige vertegenwoordiger van Nederland op het hoogste niveau zijn. In een niet nader te noemen dorp ,waar vorig seizoen uitgebreid de tweede plaats in de competitie werd gevierd, heeft men zich niet weten te plaatsen voor het kampioenenbal en zelfs de eerste divisie van Europa was een stap te hoog. Veel plezier voor de buis dus!De UEFA schat AJAX op waarde en heeft dus -net als vorig seizoen- een zware loting ‘geregeld’. Met Real Madrid, Manchester City en Dortmund treft de equipe van Frank de Boer de kampioenen van de beste competities van Europa en dat is toch wat anders dan ploegen waarvan we de naam niet eens kunnen uitspreken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-dortmund-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-dortmund-ajax