Transfer Eriksen niet aan de orde

Bron: www.ajaxupdate.nl

Christian Eriksen baalt van de berichtgeving over zijn toekomst en een mogelijk vertrek bij Ajax. De Deense spelmaker is helemaal niet bezig met een transfer, daarnaast heeft hij tot op heden nog geen contract afgewezen. Na de winterstop laat Eriksen weten of hij zijn tot medio 2014 lopende verbintenis wil verlengen.

“Christian heeft geen nee gezegd, omdat er helemaal geen onderhandelingen zijn gevoerd”, zegt zaakwaarnemer Martin Schoots in gesprek met De Telegraaf. “Hij heeft alleen tegen Marc Overmars gezegd dat dit het moment niet is om met dingen bezig te zijn. Hij richt zich helemaal op Ajax en zal in de toekomst ook alleen op sportieve gronden een beslissing nemen over zijn contract bij de club.”

Eriksen wil zich niet laten dwingen zijn huidige contract nu al te verlengen, hij betreurt het dat er nu een sfeer ontstaat die de indruk wekt dat hij bezig is met een vertrek, want dat is niet het geval. Afgelopen zomer was een vertrek uit Amsterdam al goed mogelijk. Een financiële topdeal was mogelijk, maar zowel Schoots en Eriksen vonden het belangrijk om zo lang mogelijk onder trainer Frank de Boer en assistent Dennis Bergkamp te spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/11/transfer-eriksen-niet-aan-de-orde/