Voorbeschouwing VVV Venlo-AJAX

Bron: www.afca.nl

Na de bekerwinst op Vitesse in het hoge Noorden, moet AJAX morgenmiddag aantreden in het Zuiden van Nederland: in Venlo tegen VVV. De Limburgers zijn -als verwacht- aan een moeizaam seizoen bezig en staan op dit moment één na laatste dus op een nacompetitieplaats. Elk punt is dus kostbaar en daar zal VVV ongetwijfeld naar spelen: trainer Frank de Boer verwacht een verdedigende tegenstander.

We zijn benieuwd of de coach aanwinst Isaac Cuenca zal brengen in dit duel. AJAX is de transferperiode goed doorgekomen: enkele overbodige spelers werden verkocht of verhuurd en de gewenste spits werd gevonden in Barcelona. Al met al lijkt het team er beter op geworden en ook de terugkeer van Sigthorsson is een bonus.

Uiteraard moet dit duel ‘gewoon’ gewonnen worden. Twente moet naar Utrecht en kan dus punten verliezen, terwijl psv en 010 eenvoudigere klussen lijken te hebben. Bij winst kan dus eventueel de tweede plaats gepakt worden. We zijn benieuwd….

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-vvv-venlo-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-vvv-venlo-ajax