Wout Brama lijkt topper tegen Ajax te missen

Bron: ajax1.nl

Ajax reist niet met een goed gevoel af naar Enschede, waar het zaterdag aantreedt tegen FC Twente. Driemaal op rij wisten de mannen van Frank de Boer namelijk niet te winnen. De Tukkers hebben echter ook de nodige sores. De trainer besloot deze week op te stappen en veel spelers kampen met fysieke klachten. Linksback Edson Braafheid is geschorst en mist het treffen met Ajax sowieso.

Dat geldt waarschijnlijk ook voor aanvoerder Wout Brama. “Ik reken er niet op dat hij op tijd fit is”, vertelt Alfred Schreuder, de tijdelijke opvolger van Steve McClaren, aan de Telegraaf. De aanvoerder van Twente heeft last van een hielblessure, die hem afgelopen zaterdag ook al het duel met SC Heerenveen koste. “Het is begonnen met schoenen die niet goed zaten. Wout heeft er veel last van.”

Nikolay Mihaylov Nacer Chadli en Dusan Tadic zijn eveneens twijfelgevallen voor het duel met Ajax. Oudgediende Sander Boschker – die nog een seizoen in Amsterdam onder contract stond – is niet van de partij. Mocht Mihaylov niet op tijd fit zijn voor de topwedstrijd, dan neemt de Pool Filip Bednarek zijn plaats onder de lat in.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wout-brama-lijkt-topper-tegen-ajax-te-missen/