Overmars: “Interesse voor Lukoki en Castillion”

Bron: ajax1.nl

Marc Overmars heeft tegenover Voetbal International gemeld dat er interesse is in Ajacieden Jody Lukoki en Geoffrey Castillion. Voor Castillion is er concrete interesse van Panathinaikos, waar voormalig Ajax-spits Yannis Anastasiou volgend jaar trainer is. Voor Lukoki is er openlijke belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

De twee voorgaande seizoenen werd hij Castillion nog verhuurd aan RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Anastasiou en Castillion kennen elkaar nog van Jong Ajax, waar de Griek in 2011 assistent-trainer was. “Panathinaikos wil Geoffrey transfervrij overnemen, maar daar kan geen sprake van zijn. Daarover zal dus nog gesproken moeten worden”, zegt Overmars.

SC Heerenveen, PEC Zwolle, Heracles Almelo en ADO Den Haag zijn in de markt voor Lukoki. “En er is een Russische club geïnteresseerd”, aldus de directeur voetbalzaken. Hij vervolgt: “De ene club wil hem kopen, de andere wil hem huren. Beide opties zijn voor ons bespreekbaar.” De buitenspeler wil zelf ook verhuurd of verkocht worden.

Castillion heeft nog een contract tot medio 2014, het contract van Lukoki loopt nog een jaar langer door.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/overmars-interesse-voor-lukoki-en-castillion/