Wedstrijdpraat: Galatasaray SK – Ajax; (2-1)

Bron: ajax1.nl

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd van het jaar 2014. Na een sterke eerste seizoenshelft gingen de Amsterdammers als koploper de winterstop in. Vanavond ontbreken Nicolai Boilesen (herstellende van griep) en Riechedly Bazoer (knieblessure). Bij tegenstander Galatasaray is Wesley Sneijder aanvoerder, Nordin Amrabat begint de wedstrijd op de bank.

Het gaat om een vriendschappelijke wedstrijd in de Antalya Cup, een toernooi in Turkije. Wanneer Ajax wint, dan speelt het de finale aanstaande zondag tegen Celtic FC. Bij verlies speelt de huidige landskampioen zaterdag tegen Trabzonspor. Het duel van vanavond wordt, net zoals de troostfinale en finale, uitgezonden op FOX Sports. Alle duels starten om 19.30 uur.

Opstelling Ajax eerste helft: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Riedewald; Klaassen, Blind, Serero; Bojan, De Jong en Fischer Opstelling Ajax tweede helft: Vermeer; Ligeon, Van der Hoorn, Denswil, Duarte; Schöne, Poulsen, Andersen; Sigthórsson, Hoesen en De Sa Ongebruikte wissels: Van der Hart en Kishna.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wedstrijdpraat-galatasaray-sk-ajax-19-30-uur/