Kuifje groet alle Ajacieden (AJAX-PSV)

Bron: www.afca.nl

De winterstop zit er op, na met een dubbel gevoel de winterstop te zijn ingegaan. We waren dan wel winterkampioen, maar de uitschakeling in de Champions League mijmerde toch nog door. De eerste wedstrijd was meteen tegen de enige tegenstander in dit land waar we het vaker moeilijk tegen hebben dan ons lief is.

Er was weer een lange wachtrij om naar binnen te komen, en om gefouilleerd te worden alsof we heel wat van plan zijn. Wat zijn sommige stewards volgens mij toch maar wat blij om mannen van hetzelfde geslacht te mogen betasten. Zo kwam ik nog net voor de aftrap op het vak. Er was zowaar nog plek ook en meteen begon het geen waarom voetbal in het stadion zo leuk is. Namelijk de onderlinge lol, de bijdehante humor en de lekkere sarcastische opmerkingen. In de ban van Facebook besloten we elke actie met een duim omhoog (een likie) of omlaag (een dislikie) te beoordelen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/kuifje-groet-alle-ajacieden/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kuifje-groet-alle-ajacieden