Fotoverslag Ajax

Drie dagen na de (terechte) nederlaag tegen Salzburg stond AZ thuis op het program. Niet echt een gemakkelijke tegenstander om deze smakeloze nederlaag weg te poetsen. Dat zou je denken. Ook az speelde midweeks europees en won in Tsjechi in de laatste minuut. Maar wij zijn Ajax en dus vol goeie moed en trouw reizen we weer af richting stadion en hopen dat Salzburg nog wat blikjes redbull heeft achter gelaten. Daar leek het verdacht veel op en Ajax startte voortvarend. Binnen 4 minuten lag het balletje al in het netje. Wie anders als onze captain Siem schoot snoeihard binnen op aangeven van Van Rhijn. Ajax drukte door en had bij rust al zeker met 6-0 voor kunnen staan. Vijf 100% kansen werden om zeep geholpen. Na rust ging Ajax door waar het de eerste helft mee gestopt was; aanvallend voetballen. dat resulteerde in een fraaie 2-0 van Duarte. Nog geen 5 minuten later was het debutant Kishna die met een wonderschoon doelpunt de 3-0 op het bord zette. Zoals debutanten dat bij Ajax horen te doen. En het toetje kwam weer van Duarte.