FC Twente morst punten en mist Koppers en Rosales tegen Ajax.

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In de aanloop naar het duel tegen NAC ziet Ajax de concurrentie opnieuw punten morsen. PSV versloeg gisteren Vitesse en vanmiddag werd FC Twente door AZ in de Grolsch Veste op een gelijkspel gehouden.

De zeperd van FC Twente is extra belangrijk omdat de club uit het oosten de enige was die Ajax nog enigszins kon bijbenen op vlak van doelsaldo. Het verschil tussen Ajax en Twente is slechts 6 doelpunten terwijl dat tussen Ajax en Vitesse 15 is.

Steven Berghuis maakte in de 40ste minuut doelpun voor AZ,  Youness Mokhtar deed in de 69ste minuut wat terug voor de thuisploeg. De club uit Enschede had in geval van winst Vitesse op de tweede plaats kunnen passeren door een beter doelsaldo. De harde realiteit is dat de Tukkers naast het kampioenschap ook de tweede plek door hun vingers zien glippen. PSV staat in punten inmiddels gelijk met FCT, Feyenoord kan beide ploegen in geval van winst nog passeren. Dico Koppers en Roberto Rosales pakten een gele kaart tegen AZ en liepen daardoor een schorsing op. Beiden moeten vanaf de tribune toekijken wanneer FC Twente op 30 maart naar de ArenA komt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/fc-twente-morst-punten-en-mist-koppers-en-rosales-tegen-ajax/