Reconstructie: Van der Vaart en zijn toekomst

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het is het afgelopen half jaar een spervuur aan berichten geweest rond de toekomst van Rafael Van der Vaart.  De laatste in die hele rij is het bericht dat Van der Vaart bij degradatie Hamburg wil verlaten. Dat alles voorafgaand aan het cruciale uitduel tegen Mainz 05 vanmiddag.

Waar Van der Vaart komend seizoen speelt blijft dus onduidelijk. AjaxTotaal maakte een kleine reconstructie van de berichten van afgelopen half jaar. Wat inmiddels wel duidelijk is geworden is dat er veel tegenstrijdigheden zijn en de meeste quotes voor de bühne waren.

2 januari 2014:  Van der Vaart wordt gequote in Bild: “Ik wil graag langer blijven, het is geen kwestie van geld. Ik voel me erg goed bij HSV en in Hamburg”

10 februari 2014: Van der Vaart stelt in vraaggesprek met website transfermarkt.de zijn carrière te willen beëindigen bij HSV. “De enige vraag is nog of HSV me zolang nog wil hebben.”

14 februari 2014: Frank De Boer wordt gepeild naar zijn mening over een terugkeer van Van der Vaart: “Van der Vaart is een fantastische gozer maar ik heb niemand nodig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/05/10/reconstructie-van-der-vaart-en-zijn-toekomst/