Kishna na pittig gesprek met Overmars: “Stijgende lijn inzetten”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ricardo Kishna was zaterdagavond de grote man aan de zijde van Ajax. De aanvaller kwam pas in de 63e minuut binnen de lijnen, maar wist in het restant van de wedstrijd zijn stempel duidelijk te drukken. Met een assist, een doelpunt en een grandioze panna viel hij op. Zijn goede wedstrijd kon wel eens het gevolg zijn van een pittig gesprek met Marc Overmars.

‘Wie vorige week dinsdag toevallig op sportpark De Toekomst liep, kon het in de kantoren horen donderen. In het bijzijn van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola besprak Ricardo Kishna met directeur voetbalzaken Marc Overmars zijn sportieve toekomst’, zo begint De Telegraaf het artikel over het betreffende gesprek.

“We hebben geëvalueerd hoe het ging en vonden allebei dat het beter moest. Samen gaan we de stijgende lijn inzetten. Ik zal meer aan voetballen toekomen en moet het dan ook laten zien”, zo is Kishna zelfbewust.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/11/24/kishna-na-pittig-gesprek-met-overmars-stijgende-lijn-inzetten/

Gegevens