Wedstrijdverslag AFC Ajax – F.C.Groningen

De winterstop zit erop en Ajax begint aan zijn match tegen F.C.Groningen. Om te beginnen zou het niet verkeerd zijn als we die 3 punten in Mokum houden.

Spelers op her veld en daar is het fluitsignaal de 1ste helft is begonnen. Groningen die een aanval inzet Rusnak legt de bal voor op Antonia die schiet de maar de bal gaat over het doel. Vrije trap Ajax, van Rhijn neemt hem maar schiet de bal over het net. Milik krijgt de bal, speelt hem op Kishna die schiet maar de keeper houd hem net uit het net, bal komt terug bij Klaassen die mist. Dan de bal komt bij Schöne die hem voorspeelt op Kishna en doe nu wel de bal het doel schiet, daar is de 1-0 voor Ajax. Kans voor Groningen, Chery komt aan de bal en passed hem naar Antonia die volledig vrij staat, alleen de bal slap recht op Cillessen schiet, die de bal makkelijk uit doel houdt. Bal bij van Rhijn die hem goed voorspeelt op Milik bij de 1ste paal maar Milik kan er helaas net niet met zijn hoofd bij. Corner Ajax, Schöne die hem neemt, schiet de bal en vd Hoorn die bij de 2de paal de bal kopt maar helaas naast het doel. Er komt 1 minuut extra tijd bij. En daar is het rustsignaal. Ajax gaat met 1-0 de rust in.