De Boer ziet vergissing op tijd tegen Excelsior

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax heeft vanmiddag de zoveelste zwakke partij van dit seizoen op de mat gelegd. Veel balbezit met weinig kansen. Ajax-coach Frank de Boer herstelde nog wel op tijd zijn fout.

Eerste helft? Een kansje? Dat was het dan. Schone liet weer zien dat hij geen spits is. Als rechtsbuiten is hij ook voorbijgestreefd en op het middenveld is hij te traag. Waarom dan een contractverlenging? Ook Serero als een van de buitenste middenvelders was weer geen succes. Hij heeft geen schot en zeker geen splijtende pass. De Boer zag al in de 60-ste minuut zijn fout en wisselde de twee voor Sinkgraven en Zivkovic. Alhoewel de twee tieners ook niet vlekkeloos speelden waren ze in dat half uur veel dreigender dan het impotente gewisselde tweetal. Ze waren dan ook de hoofdrolspelers voor de 1-0 van El Ghazi. Zivkovic werd weggestuurd door Sinkgraven en de Ex-Groninger gaf een prima voorzet die door El Ghazi werd verzilverd. Verder was het weer same old, same old. Ajax lijdt onder het afromen van de selectie en falende aankoopbeleid. Ajax heeft een te jonge selectie die totaal niet in balans is en daar ontsnappen we niet meer aan dit seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/03/08/de-boer-ziet-vergissing-op-tijd-tegen-excelsior/