De Boer verwacht zondag spektakel en wil geen risico nemen met Milik

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer blikte vrijdagmiddag tijdens zijn perspraatje vooruit op de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Cambuur Leeuwarden. De trainer beschikt over een nagenoeg fitte selectie waarin Davy Klaassen ontbreekt wegens zijn buikoperatie. Achter de naam van Arek Milik blijft overigens ook een vraagteken staan. 

‘Arek heeft afgelopen week een aantal trainingen redelijk doorstaan en het is aan de medische staf of ik hem zondag kan gebruiken. We willen geen risico nemen met hem en misschien is het beter om hem de laatste twee wedstrijden rust te gunnen’. De Boer verwacht overigens spektakel aanstaande zondag en dat ligt volgens de trainer ook aan de tegenstander. ‘Cambuur heeft eigenlijk dezelfde gedachte als wij hebben. Ze spelen ook aanvallend voetbal en hebben meer moeite met ploegen zich helemaal ingraven. Wij moeten zondag een goed resultaat neerzetten en met een goed gevoel de Arena verlaten. Dat is de belangrijkste opdracht. Het zou mooi zijn als we veel kansen creëren en hopelijk veel goals maken’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/08/de-boer-verwacht-spektakel-zondag-en-wil-geen-risico-nemen-met-milik/

Gegevens