Weinig vakantie, veel interlands voor Fischer

Bron: www.ajaxlife.nl

Iedereen akkoord: Fischer gaat een drukke zomer tegemoet.© Pro Shots

Viktor Fischer is net terug en heeft niet zo’n behoefte aan vakantie. Het toeval wil dat voor Jong Denemarken een drukke zomer op het programma staat. De optelsom is dan snel gemaakt. Ajax geeft Fischer toestemming om naar het jeugd-EK te gaan.

De aanvaller maakte vorige week tijdens Ajax - SC Cambuur (3-0) zijn eerste twee doelpunten na zo’n anderhalf jaar blessureleed. Fischer kampte met een blessure aan zijn hamstring die maar niet wilde herstellen. Maar nu is hij gelukkig weer terug.

“Ik heb liever dat ik iemand moet afremmen dan opwinden. ‘Mag ik soms geen hattrick maken,’ vroeg Fischer me toen ik hem had gewisseld. Hij kan zichzelf opvreten als er iets in zijn hoofd zit en het er niet helemaal uit komt,” aldus Frank de Boer tijdens zijn persgesprek.

Er is inmiddels overleg geweest tussen de technische en medische staf over de zomerse plannen met Fischer. Fischer zelf en de bondscoach van Jong Denemarken zijn waarschijnlijk hartstikke blij: de Ajacied mag naar het jeugd-EK, dat medio juni van start gaat in Tsjechië.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17538