Pittige loting voor Zivkovic met Oranje onder 19

Bron: www.ajaxlife.nl

Er lijkt een spannende zomer op komst voor Zivkovic.© Pro Shots

Alsof de kalender nog niet vol genoeg is, staan er deze zomer allerlei jeugdtoernooien op het programma. Ook Richairo Zivkovic mag aan de bak, als hij op tijd komt. En flink bovendien. Oranje onder 19 gaat een EK spelen en heeft het niet getroffen met de loting.

Oranje onder 19 mag in de groepsfase aantreden tegen Duitsland onder 19, Rusland onder 19 en Spanje onder 19. De Oranjetalenten moeten op basis van drie groepswedstrijden bij de beste twee eindigen voor een plek in de halve finales.

“Onze tegenstanders hebben in de eliterondes laten zien dat ze allen over een goed voetballende ploeg beschikken met veel scorend vermogen, maar ik zie zeker kansen voor ons team,” reageert bondscoach Aron Winter.

Naast Zivkovic zijn er nog meer Ajacieden geselecteerd voor een eerste trainingsstage. Hij wordt voorlopig geflankeerd door Stan van Bladeren, Terry Lartey-Sanniez, Damon Mirani, Abdelhak Nouri en Leeroy Owusu. Dit groepje Ajacieden wordt tussen 14 en 16 juni in Ermelo verwacht. Daarna volgen nog twee trainingsstages en pas in juli staat het daadwerkelijke EK op het programma.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17651