Cillessen voorlopig geen onderdeel van keepercarousel

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax hoeft voorlopig niet te vrezen dat Jasper Cillessen de club verlaat. Manchester United – veelvuldig genoemd als nieuwe bestemming – staat op het punt Jan Oblak van Atletico Madrid over te nemen.

De Sloveen moet David De Gea gaan opvolgen die hoogstwaarschijnlijk naar Real Madrid vertrekt. De Madrilenen verloren op hun beurt Iker Casillas aan FC Porto. Lang werd gevreesd dat Louis Van Gaal de beurs zou trekken voor Jasper Cillessen. Ook een alternatief scenario waarbij The Mancunians Llroris van Tottenham zouden halen kon negatief uitpakken voor Ajax. Dan zou de kans immers ook groot zijn dat de Londenaren op de stoep staan voor de Oranje-goalie.De kans dat Cillissen nu nog een transfertarget van een club wordt is kleiner omdat het met name de Engelse clubs zijn die met geld kunnen smijten op de transfermarkt. Dankzij een nieuwe TV-deal zijn de inkomsten astronomisch gestegen en niet te vergelijken met andere topcompetities.

Forum: Jasper Cillessen

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/07/11/cillessen-voorlopig-geen-onderdeel-van-keepercarousel/