Van der Hoorn: “Scheidsrechter moet wel consequent zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mike van der Hoorn werd zondagmiddag in de zeventigste minuut met twee keer geel van het veld af gestuurd: “Maar ik sta hier nog steeds lachend, want we hebben gewonnen en dat telt. Maar dat ik eruit werd gestuurd in de zeventigste minuut, daar was ik zeker niet blij mee”, vertelde hij na afloop aan de NOS.

Met zijn tweede gele kaart was de verdediger het ook niet helemaal eens: “Het was pas mijn tweede overtreding van de wedstrijd. Het was op de middenlijn en ik was iets te laat. Maar volgens mij wist de scheidsrechter niet dat ik al een kaart had, anders had hij hem denk ik niet gegeven. Volgens mij moet hij dan ook consequent zijn de hele wedstrijd, want die linksback van hen had ook zijn tweede geel moeten hebben en dat gebeurde niet.”

“Dit soort dingetjes zitten bij mij nooit echt mee, maar het is pas mijn eerste rode kaart in het betaald voetbal”, vertelde Van der Hoorn. Dat klopte overigens niet helemaal, want vorig jaar kreeg hij ook rood na afloop van de wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk, omdat hij de doelman een duw gaf.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/van-der-hoorn-scheidsrechter-consequent-zijn/