De Mos: ‘De Boer verplicht om bij Ajax nog eens Europees succes te hebben’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer pakte in de ruim vijf jaar als hoofdtrainer van Ajax vier keer de landstitel. De kans is groot dat de succesvolle coach volgend seizoen naar het buitenland vertrekt, maar Aad de Mos denkt dat De Boer nog niet klaar is in Amsterdam. “Ik vind dat hij min of meer verplicht is om nog een keer Europees succes te hebben”, stelt de oud-trainer van Ajax in het 1900 Magazine.

Daarnaast denkt De Mos dat De Boer de komende jaren genoeg leuke spelers in zijn ploeg krijgt om mee te werken. “Abdelhak Nouri komt eraan en Václav Cerny en Donny van de Beek. Dat zijn grote talenten. Volgens mij vindt hij het heel leuk om die jongens te kneden en ermee te presteren.”

Jan van Halst onderstreept de mening van De Mos. Volgens hem haalt De Boer nog heel veel plezier uit het begeleiden van de jonge jongens. “Als ik hem bezig zie met Klaassen dan denk ik: dat vindt Frank echt leuk, de ontwikkeling van zo’n jongen helemaal meemaken.” De vraag is of die mogelijkheid er ook is bij clubs in het buitenland.

Bron: 1900Magazine

Likes(115)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/02/25/de-mos-de-boer-verplicht-om-bij-ajax-nog-eens-europees-succes-te-hebben/