Schöne baalt: “Eindelijk maakt PSV een foutje”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lasse Schöne werd bij de 2-1 voorsprong gewisseld en zag vanaf de bank dat Ajax toch puntverlies leed tegen NEC. “Ik schopte bijna de stoel voor me kapot”, vertelde Schöne na afloop aan AjaxPrimeur. “Ik ging met een prima gevoel de bank op, want er was niets aan de hand. Ongelofelijk. Ik kan je vertellen dat de sfeer in de kleedkamer ook niet best was. Eindelijk maakte PSV een foutje… Dit mag ons gewoon niet gebeuren en is heel zonde.”

Wanneer Ajax naast de landstitel grijpt, zal er nog wel eens terug worden gedacht aan deze wedstrijd. “Ja, dat is zo. Al hebben we natuurlijk ook in andere wedstrijden de nodige puntjes laten liggen. Vooral in thuiswedstrijden, waarin we een paar keer hebben gelijkgespeeld. Maar ondanks dat hadden we als koploper naar Eindhoven kunnen gaan. Dan had je daar bijvoorbeeld gelijk kunnen spelen. Daarom gaan we daar heel anders naartoe. Nu zullen we drie punten móeten pakken in een lastige wedstrijd. Maar daar zijn we goed genoeg voor.”

Schöne is er vrij zeker van dat bij een verliespartij in Eindhoven de titel uit zicht is. “Die kans zit er dik in. Dan is het gat vier punten en wordt het lastig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/schone-baalt-eindelijk-maakt-psv-een-foutje/