Cruijff: “Ajax profiteerde van nederlaag PSV in CL”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Johan Cruijff heeft in zijn column zowel Ajax en PSV een compliment gegeven. Volgens de voormalig aanvaller heeft PSV tegen Atlético Madrid tot de laatste snik gestreden en heeft Ajax daar vijf dagen later van geprofiteerd.

Volgens hem zat het PSV niet mee. “Door de mooie goal van Milik kon Ajax al snel gokken op de omschakeling, terwijl PSV moest komen. Toen zag je ook hoe de spelers de wedstrijd van dinsdag nog in de benen hadden zitten. Dit keer lukten de combinaties steeds net niet, kwamen de ballen net niet aan en was de scherpte in de dekking net niet wat het moet zijn”, zo schrijft hij in zijn column in De Telegraaf.

De Amsterdammers gingen goed om met die situatie. “Ajax profiteerde daar maximaal van en dat is ook een compliment waard. Ze staan nu bovenaan en zijn weer de te kloppen ploeg. Daarom ben ik benieuwd hoe de spelers straks omgaan met de wedstrijden die gewonnen moeten worden tegen ploegen die zich ingraven. Dat heeft dit seizoen vaker problemen opgeleverd. Nu moet blijken of Ajax ook als favoriet een stap heeft gemaakt.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/cruijff-ajax-profiteerde-van-nederlaag-psv-in-cl/